Kuva ja galleria
KAMPPI/HIETALAHTI • FREDRIKINKATU 32 A • HELSINKI

107 m2 • 3h+k+kph
Energialuokka F2013

Mh. 828.995,74 € Vh. 845.000 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760Arkkitehtuuri ja tyyli yhdistyvät unelmiesi keskustakodissa

Lars Sonckin piirtämässä, vuonna 1912 valmistuneessa jugendtalossa sijaitsee tämä Poseidon Helsinki Oy:n vuonna 2012 suunnitelman pohjalta kauttaaltaan saneerattu, upea huoneisto. Tästä huikeasta asunnosta avautuvat näkymät Fredrikinkadulle ja rauhalliselle sisäpihalle. Tämän kodin kohdalla puhutaan kaupunkiasumisen parhaasta muodosta. Huoneisto on tehty elämiseen, edustamiseen ja nauttimiseen, joten tässä kodissa kaikki elämän elementit ovat kohdallaan.

Arvokkaan tunnelman luova lautalattia kattaa huoneiston, pitkässä upeassa eteisessä ja pesuhuoneessa on käytetty eksoottista Marrakech Designin laattaa. Korkeat huoneet suurine ikkunoineen luovat tilan tuntua, huoneisto tuntuu neliöitään suuremmalta. Huoneiston pohjaratkaisu on erittäin toimiva ja järkevä. Pitkä eteiskäytävä, jonka päästä löydät tyylikkyyttä huokuvan tilavat pesutilat, jakaa asunnon. Toiselta puolen eteiskäytävää löytyy tunnelmallinen avara olohuone, joka yhdistyy ruokailu- ja keittiötiloihin. Puuseppä Matti Rintalan valmistamassa tyylikkään elegantissa keittiössä voit valmistaa illallista ja samalla seurustella vieraidesi kanssa olohuoneen puolella. Keittiössä on integroidut SMEGin kodinkoneet ja valtavasti kaappitilaa. Myös työtasoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, toisella puolella marmorista ja puusta tehty kelluva saareke on suunnittelijan taidonnäyte. Makuuhuoneista löydät rauhan. Iso päämakuuhuone upeine peiliovikaapistoineen sekä asunnon linjan mukainen lautalattia luovat miellyttävän tunnelman. Pienemmästä makuuhuoneesta löydät vastaavan levollisen hengen ja sieltä on vielä on lisäksi oma kulku toiseen rappuun.

Yhtiö omistaa useita liiketiloja ja huoneiston, joista se saa vuosittain merkittäviä vuokratuloja. Valokaapeliyhteys on tehty asuntoihin vuonna 2008. Taloyhtiötä on hoidettu vuosia pieteetillä ja taloyhtiön erinomaisuudesta kertoo erittäin alhainen vastike, joka on vain 1 €/m2, joten asumiskulut jäävät todella kohtuullisiksi.

Sijainti, sijainti ja sijainti. Fredrikinkadulla asuessasi kaikki keskustan palvelut ovat vain kävelymatkan päässä kotioveltasi. Löydät ravintolat, kahvilat, teatterit, design-putiikit ja oikeastaan kaiken mitä voit toivoa. Vehreä Vanha kirkkopuisto ja tunnelmallinen Bulevardi sijaitsevat seuraavassa korttelissa. Asunto on sinulle, joka arvostat uniikkia suunnittelutyötä ja jolle keskeisen kaupunkiasumisen ja palveluiden läheisyys on tärkeää.

Tutustu huoneiston 3D-tilaesittelyyn tästä.