KALASATAMA • KALASATAMANKATU 9 A • HELSINKI

42,5 m2 • 2h+kt+kph+viherh.
Energialuokka G2013

Mh. 233.000 € Vh. 359.000 €

Tule tutustumaan kohteeseen toimistollemme
Hilla +358 45 646 0760VARATTU

Upea ja uniikki pikkukoti huippupaikalta Kalasatamasta

Tämä todella valoisa 42,5 neliön tehokaksio valmistuu Kalasatamaan Asunto Oy Helsingin REDIn Majakan 22. kerrokseen keväällä 2019. Sijainti meren lähellä, keskellä kantakaupunkia, tarjoaa asumiseen uusia ulottuvuuksia. Huoneisto sijaitsee Majakan länsipuolella.

Huoneiston sisustustyyliksi on valittu puhdaslinjainen Scandinavian. Ilmettä hallitsee kaunis, valkomattalakattu tammiparketti. Raikas ilme jatkuu seinissä, joissa perusvärinä on valkoinen ja tehostevärinä vaalean harmaa. Selkeys toistuu myös mattapintaisissa keittiön kaapeissa, jossa yläkaappien ovet ovat valkoisiksi maalattuja, ja alakaapit puolestaan valkaistua tammiviilua. Välitila sekä työtaso ovat valkoista kvartsikomposiittia. Kylpyhuoneeseen on valittu puhtaan valkoisen ja beigen yhdistelmä.

134 metrin korkeuteen ja 35. kerrokseen nouseva Majakka on valmistuessaan Suomen korkein asuinrakennus ja ensimmäinen REDIn alueen kahdeksasta tornista. Alueelle on suunniteltu kuutta asuintornia, hotellitorni ja toimistotorni. Tornit reunustavat yleistä puistoaluetta. Kalasataman metroasema sijaitsee kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Majakan asuinkerroksista pääsee kauppakeskukseen kätevästi hissillä.

Majakan asunnot on suunniteltu niin, että tornitalon kaikki arvokkaat neliöt ovat tehokkaassa käytössä. Asuntojen tyylin on suunnitellut sisustusarkkitehti Hanna Airas. Asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi ja se on hyödynnetty tehokkaasti säilytystiloja suunniteltaessa. Asunnoissa on parvekkeen sijasta lämmin, laatoitettu ja siirrettävin lasiseinin varustettu viherhuone, jota voi käyttää terassina, ruokailutilana tai vaikkapa olohuoneen jatkona. Tämän huoneiston viherhuone on 3,5 m2 kokoinen.

Majakassa on monipuoliset yhteistilat: Majakan 33. kerroksessa sijaitsee kaikkien tornin asukkaiden käytössä oleva klubikerros, josta löytyvät juhla- ja saunatilat sekä terassialue. Pihakansitasolla, viidennessä kerroksessa on lisää yhteistiloja vapaa-aikaan ja erilaisiin arjen askareisiin, kuten piha-alue, kolme saunaosastoa, kuntoilutila ja talopesula.

Asukkailla on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeus erillisestä pysäköintiyhtiöstä.

Yhtiö valmistuu vuokratontille. Tämän huoneiston osalta tonttiosuuden lunastushinta on 48 025,00 euroa (tontinvuokravastike 218,52 euroa/kk).