KAARTINKAUPUNKI • KASARMIKATU 34 C • HELSINKI

46 m2 • 2h+k+kph
Energialuokka D2007

Vh. 399.500 €

Hilla +358 45 646 0760


OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY 24.5.2018

Ihastuttava harvinaisuus!

Tämä täydellisen rauhan omaava, arvokkuutta henkivä huoneisto sopii vaativampaankin makuun. Huoneistossa yhdistyvät historiallinen asuminen aivan Helsingin keskustassa, tyylikkään moderniin mutta ajan henkeä mukailevaan tunnelmaan. Asunnossa yhdistyvät erinomainen sijainti, upea vanhan talon tunnelma ja laadukkaat materiaalit unohtamatta hienoja yksityiskohtia. Kakluuni luo lämmintä tunnelmaa ja olohuoneen ikkunoista avautuvaa rauhallista näkymää sisäpihalle ihailee mielellään ympäri vuoden. Asunto on kerroksensa ainoa, joten oma rauha on taattu. Hissitön rappu.

Pohjaratkaisu on hyvin toimiva ja tehokkaasti suunniteltu, jonka johdosta tuntuu kuin olisit neliöitä suuremmassa kodissa. Erillisessä, tunnelmallisessa makuuhuoneessa on mukavasti säilytystilaa ja käynti ajattomaan kylpyhuoneeseen. Idyllisyyttä tähän unelma-asuntoon luovat lisäksi leveät ikkunalaudat, jotka henkivät 1900-luvun alun ajan henkeä. Modernista ja käytännöllisestä keittiöstä löytyvät integroidut kodinkoneet, keraaminen liesitaso ja astianpesukone. Huoneiston lattiat on juuri uusittu aidolla tammilankkuparketilla, joka luo ylellisen ja viimeistellyn vaikutelman. Lattiaa korostaa ajan hengen mukaiseksi uusitut koristelistoitukset.

Sijainti on mitä parhain. Tästä Helsingin keskeisimmästä ja arvostetusta osoitteesta tulee tarjolle vastaavanlaisia huoneistoja erittäin harvoin, joten nyt sinulla on lähes ainutkertainen mahdollisuus päästä asumaan Esplanadin välittömään läheisyyteen. Ympärillä olevat lukuisat laadukkaat palvelut, kahvilat ja Suomen parhaat ravintolat yhdistettynä Esplanadin puiston ja meren läheisyyteen luovat hienot mahdollisuudet nauttia niin kaupunkielämästä kuin lukuisista ulkoilumahdollisuuksista. Asunto on täydellinen sinulle, jolle keskeinen sijainti, oma ylimmän kerroksen rauha ja aistikas tunnelma ovat unelma-asumisen valintakriteereitä. Tämä asunto vie mielen mennessään!

Pysäköintimahdollisuuksia löytyy niin katujen varsista kuin Q-Parkin pýsäköintihallista. Kasarmikadun pysäköintihallista saa paikan käyttöönsä arkisin klo 16-09 väliselle ajalle, viikonlopuiksi ja pyhäpäiviksi hintaan 60 e/kk, myös kokoaikainen pysäköinti on mahdollinen (tarjous Q-Parkilta).

Tutustu 3D-tilaesittelyyn TÄSTÄ

Kohteen tiedot >

HUONEISTO
Osakkeet: 1526-1545
Hallintamuoto: Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 2h+k+kph (yj:n mukaan 1h+k)
Kerros/Kerroksia: 5/5
Asuintilojen pinta-ala: 46 m²
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Lisätietoja pinta-alasta: Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 46.0 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Näkymät: Näkymät sisäpihalle.
Keittiö: Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi-pakastin, astianpesukone, liesituuletin, integroitu keraaminen uuni ja liesitaso. Keittiö on remontoitu vajaa 10 vuotta sitten. Astianpesukone uusittu v. 2016 vuotovahingon vuoksi. Jääkaappi-pakastin on huollettu v. 2016, jotka ovat erillisiä integroituja laitteita. Työtasot laminaattia. Lattia parkettia, seinät maalattu.
Pesutilat: Varustukseen: kuuluu suihkuseinä, lattialämmitys, wc, suihku ja peilikaappi. Kylpyhuone on remontoitu noin 10 vuotta sitten. Suihkuseinä ja sadesuihku asennettu v. 2016. Lattiat laattaa ja seinät kaakelia.
Sauna: Taloyhtiössä sauna.
Makuuhuoneet: Liukuovikaapisto, jossa pesukoneliitäntä ja tila pyykinpesukoneelle. Ikkuna sisäpihalle. Kulku kylpyhuoneeseen. Lattiat laminaattia, seinät maalattu.
Olohuone: Liukuovikaapisto, ikkuna sisäpihalle. Toimiva kakluuni, joka vaatii käyttöönotettaessa vähintään nuohouksen. Lattiat parkettia, seinät maalattu.
Säilytystilat: Kellari- ja vinttikomerot. Liukuovikaapistot huoneistossa.
Kunto: Huoneisto on hyväkuntoinen. Huoneiston laajempi remontti on tehty noin 10 vuotta sitten.
Viat ja vahingot: Asunnon olohuoneen katon maali halkeillut hieman. Isännöitsijä on käynyt arvioimassa tilanteen kesällä 2016 ja arvioinut, että tilanne ei vaadi toimenpiteitä. Asunnossa astianpesukone vuotanut toukokuussa 2016. Korjaavat toimenpiteet (taloyhtiön toimesta): Teetetty vauriokartoitus ja purettu kastunut osa keittiötä (vuotanut ainoastaan suoraan koneen alle, joten vain vesipisteet sisältävä osa keittiötä purettu). Kastuneet eristeet poistettu ja tila kuivattu asiaan erikoistuneen yhtiön toimesta (lisätietoja isännöitsijältä). Todettu kuivauksen jälkeen, että kohonneita kosteusarvoja ei ole havaittavissa. Asennettu keittiöön muovimatto, uusi vuotokaukalo sekä pattereilla toimiva kosteushälytin.
Takka: Huoneistossa on kakluuni.

KIINTEISTÖ- JA YHTIÖTIEDOT
Yhtiön nimi: Asunto Oy Sturio Bostads Ab
Tontti: Oma, 1270 m²
Käyttöönottovuosi: 1888
Rakennusmateriaali: Kivi, tiili.
Kattotiedot: Harjakatto peltikatteella
Yhtiön omistamat huoneistot: Asuinhuoneistot 1 kpl (72 m²), liikehuoneistot 1 kpl (94 m²)
Huoneistot yhtiössä: Asuinhuoneistot 33 kpl (3 140 m²), liikehuoneistot 3 kpl (531,5 m²)
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energiatodistus: Kyllä. Energialuokka D.
Tehdyt korjaukset: Hissin peruskorjaus 2017, vesikaton maalaus 2015, katujulkisivujen maalaus 2014, porraskäytävien A ja B maalaus 2013, piippujen hatut, pihaovien katokset 2012, pihan peruskorjaus, taloyhtiön asunnon C 20 kunnostus, liikehuoneiston nro 31 terveyshaittojen poistaminen (kellaritila) 2011, kaukolämpökeskuksen uusiminen 2008, porraskäytävien C ja D maalaus 2007, patteriventtiilien uusiminen ja verkoston tasapainotus, hormiennuohous, jätehuoneen kunnostus, pesuhuoneen kunnostus 2006, pihaovien uusiminen 5 kpl ,saunaosaston peruskorjaus 2004, tonttivesijohdon ja -viemärin uusiminen 1999, huoneistojen ikkunoiden uusiminen, julkisivusaneeraus 1991, vesi- ja viemäriverkon uusiminen 1989, sähkösaneeraus 1988, antennijärjestelmä 1980.
Rajoitukset: Yhtiöllä ei ole lunastusoikeutta. Osakkailla ei ole lunastusoikeutta.
PTS: Tehty vuonna 2017. Rakennuksen viiden vuoden korjaustarveselvitys: Portin uusiminen ja porttikäytävien valaistuksen parantaminen, huoneisto-ovien uusimisen suunnittelu, yhteistilojen käyttösuunnittelu 2017, huoneisto-ovien uusiminen ja lukkojen uudelleen sarjoitus, julkisivujen valaistus, B-portaan lattian kunnostus/pinnoitus 2018-2020.
Kiinnitykset ja lainat: Isännöitsijäntodistuksen mukaisena päivämääränä 23.02.2018: kiinnitykset 350.000 €.
Isännöitsijä: Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki ISA/Arto Tanskanen, puh. 020 775 6640, Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki
Kiinteistönhoito: Kiinteistön hoidosta vastaa huoltoyhtiö Kiinteistöpalvelu Hytönen Oy.
Yhtiön tilat ja varustelu: Sauna, talopesula, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto ja kaapeli-tv. Taloyhtiössä on hissi, mutta kyseisessä rappukäytävässä ei ole hissiä.

MUITA TIETOJA
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki, puh. 09 310 1691 (vaihde)
Vapautuu: Sopimuksen mukaan.

ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike: 220,80 €/kk (4,80 €/m²)
Yhtiövastike yhteensä: 220,80 €/kk
Vesi: Sisältyy vastikkeeseen.
Sauna: 10,00 €/kk

HINTA
Myyntihinta: 399.500,00 € (8.684,78 €/m²)
Velaton hinta: 399.500,00 € (8.684,78 €/m²)
Maksutapa: Käteinen