VANTAANLAAKSO • PERKIÖNKUJA 4 D • VANTAA

136 m2 + 44 m2 • 4h+k+vh+kph(2)+wc+s
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Mh. 499.000 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760


Idyllinen puutalo rauhallisen Vantaalaakson alueella etsii uutta perhettään

Päättyvän tien varrella, lapsiystävällisellä pientaloalueella sijaitsee tämä vaalea, vuonna 2000 valmistunut omakotitalo. Talo kätkee sisäänsä kolme kerrosta, tehokkaasti toiminnallisuuksiltaan omiin kerroksiinsa jaettuna.

Sisääntulokerroksesta löydät kätevän tuulikaapin laattalattialla, kiinteällä tankokaapistolla ja lattialämmityksellä. Erillinen, suuri vaatehuone heti sisääntulon yhteydessä helpottaa arjen järjestyksen ylläpitoa. Valoisasta, toiminnallisuuksiltaan kattavasta keittiöstä on kulku ruokailutilaan, johon mahtuu vaivatta isompikin seurue ruokailemaan. Suuresta olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille ja aina pihamaalle asti. Erillinen wc kruunaa sisääntulokerroksen toiminnallisuuden. Yläkerrassa omassa rauhassaan on kolme makuuhuonetta, siisti kylpyhuone ja aula. Suurimman makuuhuoneen saat helposti jaettua kahdeksi, jolloin saat neljännenkin makuuhuoneen käyttöösi. Kellarikerroksesta löytyy tämän kodin pesutilat, sauna ja kodinhoitotila sekä pukeutumishuone. Kellarikerroksesta on käynti takapihalle.

Talossa on viihdytty ja siitä on pidetty hyvää huolta, muun muassa tiilikatolle on tehty perusteellinen pesu Dyny-pinnoituskäsittelyn kera vuonna 2012. Rinnetontilla on tilaa puutarhan hoitoon, leikkimiseen ja rentoutumiseen. Aidattu tontti on pinta-alaltaan 760 m2, helppohoitoinen ja suojaisa. Rakennusoikeutta on jäljellä vielä noin 50 m2, joten autotallia kaipaava voi rakentaa sellaisen nykyisen autonsäilytysalueen tilalle.

Vantaanlaakso sijaitsee Kehä 3:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Vantaanlaakson alueella on kattava palvelutarjonta, toimivat julkiset kulkuyhteydet ja lähietäisyydellä on päiväkodit ja koulut. Lähikauppa K-Market Naapuri ja Vantaanlaakson päiväkoti sijaitsevat kävelyetäisyydellä, 600 metrin päässä. Kauppakeskus Jumbon kattavat palvelut ja ajanviettomahdollisuudet ovat noin viiden kilometrin etäisyydellä. Ulkoilumahdollisuudet ovat kattavat ja Silvolan tekojärvellekin on matkaa vain reilu kolme kilometriä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Tätä kotia esitellään ainoastaan yksityisesti, Sinun aikataulujesi mukaan.

Kohteen tiedot >

RAKENNUS
Rakennusvuosi
(aloitettu): 1997
Käyttöönottovuosi: 2000
Rakennusmateriaali: Puu. Perustus on lekasoraharkkoa, pintarapattu. Puurunko. Puuverhoiltu talo.
Kattotiedot: Harjakatto tiilikatteella. Katon kunto on hyvä, pinnoitettu v. 2012 (Dyny-käsittely). Tekijä Suomen Tiilikatto Oy.
Asuintilojen pinta-ala: 136 m²
Muut tilat: 44 m²
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen ilmanvaihto, lämmöntalteenotto (LTO)
Energiatodistus: Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä: Sähkö, ilmalämpöpumppu
Huoneluku: 4h+k+vh+kph(2)+wc+s
Keittiö: Keittiössä kaksi ikkunaa. Yhteydessä ruokailutila. Varusteet: korkea jääkaappi, pakastin, liesituuletin (huippuimurilla), astianpesukone, induktioliesitaso, kalusteuuni. Kodinkoneet pääosin AEG:n, pakastin Electrolux. Työtasot laminaattia, lattia laattaa, välitila kaakelia ja seinät tapettia.
Pesutilat: Kaksi kylpyhuonetta, kellarissa ja 2. asuinkerroksessa. Kellarin kylpyhuoneessa kaksi suihkua, lattialämmitys. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Käynti kodinhoitotilaan. Kylpyhuoneen yhteydessä pukeutumishuone, jonka lattia laattaa, seinät puupaneelia, lattialämmitys. Yläkerran kylpyhuoneessa wc-istuin, suihkukaappi, liukuovikaapisto, lattialämmitys, allaskaappi ja peili.
Sauna: Oma sauna. Sauna sijaitsee kellarissa. Sähkökiuas, lattia laattaa ja seinät puupaneelia.
Erillinen WC: Erillinen WC 1. asuinkerroksessa. WC:ssä allaskaappi, wc-istuin, peili, lattiakaivo, bidee-suihku. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lukumäärä: 1.
Kodinhoitohuone: Kodinhoitotila kellarikerroksessa. Varusteet: pesukoneliitäntä, työtaso, kaappitilaa, lattiakaivo. Lattia muovimattoa, seinät puupaneelia.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneet 2. asuinkerroksessa. Lattiat koivupakettia, seinät osin maalatut, osin tapetoidut, osin paneloidut. Kahdessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot. Isoin makuuhuone muunnettavissa kahdeksi makuuhuoneeksi. Lukumäärä: 3.
Olohuone: Olohuone 1. asuinkerroksessa. Lattiat vaahteraparkettia, seinät tapettia. Käynti terassille.
Muut tilat: Tuulikaappi, seinät maalattu, lattia laattaa. Erillinen vaatehuone 1. asuinkerroksessa. Aula 2. asuinkerroksessa. Lasitettu terassi.
Säilytystilat: Vaatehuone, ulkovarasto, kiinteät kaapistot makuuhuoneissa, 2. asuinkerroksen kylpyhuoneessa ja tuulikaapissa.
Tehdyt korjaukset: Katonpesu + käsittely/pinnoitus v. 2012, ilmanvaihtokanavien puhdistus v. 2012
Muuta kauppaan kuuluvaa: Talon kalustus on neuvoteltavissa kauppaan kuuluvaksi.
Kunto: Tyydyttävä
Viat ja vahingot: Kosteusvahinko, v. 2012 kattopesun ja - pinnoituksen yhteydessä kattotiili siirtynyt, jonka johdosta myrskyssä sadevesi valui tuulikaappiin sisään. Vahinko korjattu.


KIINTEISTÖTIEDOT
Kiinteistötunnus:
92-18-4-12
Tyyppi: Omakotitalo
Tontti: Rinnetontti, 760 m², oma, tontin numero/RN:o: 92-18-4-12. Rakennusoikeutta jäljellä n. 50 m2.
Kiinnitykset, rasitukset ja rasitteet: Rasitteet: 1) kulkuyhteyttä varten tarvittava alue, 2) vesijohdon sijoittaminen ja käyttäminen, 3) viemärijohdon sijoittaminen ja käyttäminen, 4) puhelinjohdon sijoittaminen ja käyttäminen, 5) sähköjohdon sijoittaminen ja käyttäminen. Oikeutettuna naapurikiinteistö. Rasitustodistus välittäjältä.
Vesijohto: Kunnan.
Viemäri: Kunnan.


MUITA TIETOJA
Kaavoitus:
Asemakaava. A 20,25
Lisätietoja: Sähköliittymä siirtyy. Kalustus voidaan sopia kauppaan kuuluvaksi neuvottelun mukaan.


ASUMISKUSTANNUKSET
Kiinteistövero:
577,12 €/vuosi
Muut kustannukset/lisätietoa maksuista: v. 2017 keskimääräinen sähkönkulutus (mukaan lukien käyttösähkön ja lämmityksen) on ollut 1 486 kWh/kk, eli n. 170 e/kk.


HINTA
Myyntihinta:
499.000,00 €
Vapautuu: Sopimuksen mukaan.
Maksutapa: Käteinen