PUNAVUORI • UUDENMAANKATU 4-6 • HELSINKI

93,5 m2 • 3h+k+khh+kph(x2)+s+vh(x2)+parv.
D2007

Mh. 969.000 € • Vh. 969.000 €


Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760 tai Mikko +358 40 555 8968


Yksi ydinkeskustan vakavaraisimmista taloyhtiöistä kätkee vanhojen arvokkaiden raamiensa sisään tämän juuri valmistuneen arvoasunnon

Arkkitehti Kari Lappalaisen arkkitehtitiimi muunsi virheettömällä suunnittelutyöllä tämän laadukkaasti uusitun huoneiston ainutlaatuiseksi kodiksi, jossa huokuu tilojen täydellinen toimivuus ja nykyaikaisen suunnittelun mahdollistamat yksityiskohdat. Uniikilla arkkitehtuurilla on saavutettu ainutlaatuinen miljöö, joka koostuu harmonisesta tunnelmasta, materiaalien sopusoinnusta ja asunnon erinomaisesta käytännöllisyydestä.

Tämä täydellisen rauhan omaava sisäpihan parvekkeellinen asunto toimii erinomaisesti, kun haluat asumiseltasi parasta. Moderni suunnittelu on mahdollistanut, että kaikki nykyaikaisen asumisen tarpeet täyttyvät. Pohjaratkaisu on vertaansa vailla. Makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston eri päädyissä, mikä takaa asumisen rauhan eri elämäntilanteissa. Toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle ja sinne on toteutettu erittäin toimivat säilytysratkaisut. Päämakuuhuoneen kruunaa puusepän mittatilaustyönä tekemä walk-in vaate/pukeutumishuone, josta on käynti upeaan saunaosastoon. Olohuone ja keittiö sulautuvat nykyaikaisesti yhteen luoden ainutlaatuiset puitteet yhdessäoloon ja edustamiseen. Keittiöstä on liukuovella erotettu ”pantry”, jossa on runsaiden säilytystilojen lisäksi muun muassa viinikaappi. Täällä voit pitää keittiön arjen toiminnot kätevästi pois erillään asunnon tyylikkäästä elämästä. Lisäksi tämän huoneiston loppuun asti harkittuja yksityiskohtia korostaa sisääntulon yhteydessä olevat asuntoon sulautuvat säilytystilat ja erillinen wc. Asunnosta löytyvät upea led-valaistus, puuseppien käsityön taidonnäytteinä toteuttamat kiintokalusteet, italialaiset keraamiset tasot sekä parhaat tuotteet ja brändit. Tarkemmat varuste- ja materiaaliluettelot saatavissa erillisenä liitteenä.

Tämä huoneisto on juuri valmistunut uudiskohteeksi rakennusluvan 5-0366-16-D mukaisesti. Taloyhtiö ei peri huoneistoilta vastiketta ja taloyhtiön tulot perustuvat yhtiön erittäin laajoihin ja tuottaviin liiketilaomistuksiin. Lisäksi taloyhtiössä on toimivat saunatilat kokoushuoneineen. Tämän talon osakkaana olet mukana omistamassa osaa Helsingin keskustaa.

Tästä sijainti ei parane. Suihkulähteistäkin tunnettu ihastuttava Dianapuisto on 50 metrin päässä ovelta, Bulevardi puistoineen ja upeine tunnelmallisine palveluineen on viereisen korttelin takana ja taloa vastapäätä löytyy Michelin-ravintola sekä muita kaupunkielämän parhaita palveluita. Sijainti ja osoite ovat vailla vertaa teille jotka haluatte asumiselta vain parasta. Tämä huoneisto kertoo tunnelmallaan ainutlaatuista historiallista tarinaa - nyt te voitte olla osa sitä!

Huoneiston 3D-virtuaaliesittelyyn pääset tutustumaan tästä.

Kohteen tiedot >

HUONEISTO
Osakkeet:
1-12
Hallintamuoto: Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku: 3h+avok+kph+s+khh+wc+vh(2)+parv (yj:n mukaan 3h+avok+s)
Kerros/Kerroksia: 2/5
Asuintilojen pinta-ala: 94 m²
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta: Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 94,0 m².
Näkymät: Suojaiselle sisäpihalle
Parveke: Ulostyönnetty, etelään
Keittiö: Keittiössä on mittatilauksena teetetyt kiintokalusteet, joiden ovet on pinnoitettu läpivärjätyllä tammiviilulla. Keittiön varustukseen kuuluu AEG:n integroidut kodinkoneet: jääkaappi-pakastin, uuni ja induktioliesitaso, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä liesituuletin (SAVO). Keittiön hana on saksalaisen Hansgrohen. Keraaminen työtaso on italialaisen Laminamin, ja välitila on laatoitettu. Keittiöstä on liukuovella erotettu "pantry"/avokeittiö, jossa on runsaiden säilytystilojen lisäksi muun muassa viinikaappi. Lattia on tammiparkettia ja seinät maalattu.
Pesutilat: Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu wc-istuin (Duravit), suihku, pesuallas (Bathco) sekä peili. Lattia on laatoitettu 10x10 cm keraamisella laatalla ja seinät 30x60 cm laatalla. Kylpyhuoneen peilivalaisin on englantilaisen Astro Lightingin. Suihkun lasiseinä on teetetty mittatilaustyönä. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys.
Erillinen WC: Erillisen wc:n lattia on laatoitettu 10x10 cm keraamisella laatalla ja seinät 30x60 cm laatalla. Wc:ssä on lattialämmitys.
Kodinhoitohuone: Kodinhoitohuoneen varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, AEG:n pesukone ja kuivausrumpu, seinäkiinnitteiset kuivaustelineet sekä mittatilaustyönä teetetyt kiintokalusteet. Kalusteisiin on integroitu silityslauta sekä pyykkikorit. Lattia on laatoitettu 10x10 cm keraamisella laatalla ja seinät 30x60 cm laatalla. Kodinhoitohuoneessa on lattialämmitys.
Sauna: Oma sauna. Saunassa on sähkökiuas. Saunan lasiseinä on teetetty mittatilaustyönä. Lattia on laatoitettu 10x10 cm keraamisella laatalla ja seinät ovat puupaneelia (Siparila KOO2). Saunan lauteet ovat haapalautaa.
Makuuhuoneet: Makuuhuoneissa (2 kpl) on erilliset walk-in-vaatehuoneet, joissa tilankäyttö on huipussaan. Kiintokalusteet on teetetty mittatilaustyönä. Kalusteiden näkyvät pinnat ovat mdf-levyä, jotka on pinnoitettu laadukkaalla läpivärjätyllä tammiviilulla. Henkarikomeroissa on liiketunnistuksella toimiva led-valaistus. Makuuhuoneiden lattia on tammiparkettia ja seinät maalattu. Toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle.
Olohuone: Lattia on tammiparkettia ja seinät maalattu.
Muut tilat: Eteisessä on mittatilaustyönä teetetty kiintokaapisto. Eteisen roikkuvat peilivalaisimet ovat italialaisen Exenian. Eteisen lattia on laatoitettu keraamisella laatalla ja seinät maalattu.
Pintamateriaalit: Seinämateriaalit: Seinät on maalattu (Tikkurila, Symphony G 487). Osassa seiniä on tapettipinta (Casamance). Kph:n, wc:n ja khh:n seinissä on RAK Ceramicsin 30x60 cm keraaminen laatta (Surface, Off White Matt). Lattiamateriaalit: Lattioissa on käytetty Tarkettin eleganttia tammiparkettia (Shade Tammi Misty Grey Plank) sekä RAK Ceramicsin keraamista 10x10 cm laattaa (Surface, Off White Matt). Massiivipuulistat. Kattomateriaalit: Kipsilevyalakatto. Maalattu vaalealla sävyllä Tikkurila, Symphony G 487.
Säilytystilat: Makuuhuoneiden yhteydessä on erilliset walk-in-vaatehuoneet. Lisäksi kiinteät kaapistot eteisessä, keittiössä, "pantryssa"/apukeittiössä ja kodinhoitotilassa.
Kunto: Uusi. Huoneisto on täysin saneerattu liikehuoneistosta asuinhuoneistoksi v. 2017-2018


KIINTEISTÖ- JA YHTIÖTIEDOT
Yhtiön nimi:
Oy Comfort Ab
Tontti: Oma, 2 121 m²
Käyttöönottovuosi: 1925
Rakennusmateriaali: Tiili, rappaus
Kattotiedot: Peltikatto
Yhtiön omistamat huoneistot: Liikehuoneistot 7 kpl (1 294,5 m²)
Huoneistot yhtiössä: Asuinhuoneistot 36 kpl (3 428 m²), liikehuoneistot 7 kpl (1 294,5 m²
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energiatodistus: Kyllä. Energialuokka: D. Energiatodistus on laadittu 16.12.2008.
Tehdyt korjaukset: E-portaan putkisaneeraus -71, F-portaan putkisaneeraus -78, ikkunoiden kunnostus, parvekkeiden ovet -86, A- ja B-portaiden putkisaneeraus -89, asbestien poistaminen -93, sähköpääkeskus -99, sähkönousujohdot, puhelinsisäverkko, porttipuhelinjärjestelmä -00, lämmönjakokeskus, patteriventtiilit -04, kellaritilat, palo-ovet varastoihin, lukitukset -06, hissien A, B, E, F korjaukset -07, hormien puhdistus -08, katujulkisivu, alaosan rappauskorjaukset -09, pihajulkisivu, rappauskorjaukset -10, C- ja D-porrashuoneiden saneeraus -11, pihatalot, kattoturvatuotteet, sulatuslämmitykset, peltikaton uusiminen, pihan kunnostus -13, C- ja D-portaiden ovien uusiminen -15, peltikattojen maalaus -16, valokuituverkon rakentaminen, DNA talolaajakaista 10MB/10MB, hormikartoitukset (jatkuvat lisäkartoituksilla), E- ja F-portaiden viemäri- ja märkätilakartoitukset -17.
Suunnitellut korjaukset: 2018-2021: Huoneiston H1 korjaus, pihakannen tiivistyskorjaus, F 4 A seinän korjaus, H-talon kattokorjaus, E- ja F-portaiden toteuttamissuunnittelu vanhoille putki- ja viemäriosuuksille, E- ja F-portaiden peruskorjausinvestointi -18, hormien puhdistus ja ilmastointi, lukituksen uusiminen -19, pihajulkisivujen peruskorjaus, ikkunoiden kunnostus sisempi piha -21.
Autonsäilytys: Pihapaikkoja 12 kpl
Lisätietoja autonsäilytyspaikoista: Autopaikan vuokra on 200 euroa/kk. Autopaikkajonoon voi ilmoittautua isännöitsijätoimiston kautta.
Rajoitukset: Yhtiöllä ja osakkailla on lunastusoikeus 30 päivää.
Kiinnitykset ja lainat: Isännöitsijäntodistuksen mukaisena päivämääränä 05.06.2018: lainat 47.400,00 €, kiinnitykset 382.348,00 €
Isännöitsijä: Ullamaria Hall/Inno Isännöinti Oy, p. 050 501 2169, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Keilasatama 5, 7. krs, 02150 Espoo
Kiinteistönhoito: Kiinteistönhoidosta vastaa huoltoyhtiö Kiinteistöpalvelu Tuovinen.
Yhtiön tilat ja varustelu: Sauna, urheiluvälinevarasto, kattoterassi (2 kpl). Taloyhtiössä on hissi.


MUITA TIETOJA
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691
Vapautuu: Heti


ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike:
0,00 €
Vesi: Sisältyy vastikkeeseen.
Muut maksut/lisätietoa maksuista: Korjaushankkeiden rahoitus: Yhtiössä on päätetty rahoittaa pihakannen ja huoneiston H1 korjaushankkeet lainaliimitillä, joka muutetaan rahoituslainaksi hankkeiden valmistuttua. Lainalimiiitin suuruus on 200.000,00 € (käytetty 43.417,43 €/04.06.2018). Yhtiöllä on lisäksi 120.000,00 € suuruinen luottolimiitti (käytetty 119.308,51 €/04.06.2018), jota käytetään kulujen kattamiseen.


HINTA
Myyntihinta:
969.000,00 € (10.308,51 €/m²)
Velaton hinta:
969.000,00 € (10.308,51 €/m²)
Maksutapa: Käteinen