TÖÖLÖ •  TÖÖLÖNKATU 11-13 A • HELSINKI

104,8 m2 • 3h+avok+kph+s+wc+vh
Energialuokka F2013

Mh. 765.000 € Vh. 765.000 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY - ESITTELYT PERUTTU

Tunnelmallinen, tehdashenkinen koti Töölönlahden ja puistojen syleilyssä

Yksi Töölön vaikuttavimmista kodeista sijaitsee vuonna 1925 Karl Lindhalin suunnitteleman vanhan Weilin + Göösin kirjapainon rakennuksessa. Huoneisto on valmistunut arkkitehtien työn tuloksena, kun rakennuksen ensimmäinen kerros muutettiin korkealuokkaisiksi kodeiksi. Yksityiskohdat kauniisti huomioivalla arkkitehtuurilla on saavutettu miljöö, joka koostuu laadukkaiden materiaalien sopusoinnusta, hulppeasta, lähes neljän metrin huonekorkeudesta ja pohjaratkaisun loistavasta toimivuudesta.

Jo sisään astuttaessa katseesi kiinnittyy ehkä tämän huoneiston kauneimpaan elementtiin; suureen kaari-ikkunaan, jota ympäröi kaunis tiiliseinä. Olohuoneen ja Puustellin vaaleasävyisen avokeittiön yhdistelmä on lähes lyömätön – täällä on puitteet niin edustamiseen kuin arkeen. Tämän avaran tilan sisustamiseen on monia mahdollisuuksia, selkeät linjat ja ilmavuutta tuova huonekorkeus vievät mennessään. Vaikuttava, kauniisti käsitelty tammilankkulattia läpi huoneiston viimeistelee kodin ilmeen.

Suuren päämakuuhuoneen kruunaa upea walk-in-vaatehuone, jossa on toimivat tilat vaatesäilytykseen. Suuresta kaari-ikkunasta tulviva valo ja huoneen avaruus luovat tilantuntua entisestään tässä kauniissa makuuhuoneessa. Toinen makuuhuone on myös mukavan kokoinen, ja sen ilmavaa huonekorkeutta hyödyntävä Helsinki Home Designin parvi on kaunis ja kaikessa nokkeluudessaan erinomaisen toimiva lisä.
Huoneiston kylpyhuone edustaa nykyajan asumisvaatimuksille ominaisesti toimivia tilaratkaisuja. Ajaton tunnelma syntyy harmonisesta kokonaisuudesta, jonka ehdoton valtti on oma kalustesauna. Erillinen WC luo arkeen helppoutta, sillä sieltä löydät muun muassa oman tilan pyykkihuollolle. Voiko kodilta enempää toivoa?

Tämä omalla sisäänkäynnillä varustettu koti on valmistunut vuonna 2010, joten asumistasi eivät vuosikausiin vaivaa ajatukset mittavista korjaustöistä. Yhtiön hyvästä kunnosta kertoo kohtuullinen vastiketaso, vain 3,85 €/m2/kk ja upeana bonuksena taloyhtiön sisäpiha kätkee sisäänsä reilusti autopaikkoja, joita on lisää myös rakennusten alla. Aivan nurkan takana avautuu Helsingin vehreys: Hesperian puisto ja Töölönlahti ovat kuin keidas keskellä kaupunkia, lähes kotiovellasi. Sijainti ja osoite ovat vailla vertaa teille, jotka haluatte asumiselta vain parasta. Tässä kodissa nautit elämästä nykyajan mukavuuksin, aistien historian havinan!

Huoneiston 3D-tilaesittelyyn pääset tutustumaan tästä.