KAMPPI • URHO KEKKOSEN KATU 5 B • HELSINKI

45,5 m2 • 2h+avok+kph+s+terassi
Energialuokka D2013

Mh. 553.877,43 € Vh. 585.000,00 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760Sijainti, sijainti, sijainti – elämisen täydellinen helppous Kauppakeskus Kampin yhteydessä

Täydellisen rauhan tarjoavassa, valloittavassa kaksiossa yleisilme on raikas ja laadukas. Lattiamateriaaliksi valittu tasokas tammiparketti luo huoneistoon kodikasta tunnelmaa – tähän rakastut varmasti! Avokeittiö on tasokas, valkoisin korkeakiiltoisin kaapein, integroiduin Bosch-kodinkonein ja kivitasoin varustettu. Kompakti, valoisa olohuone-ruokailutila palvelee pohjaratkaisultaan monenlaista käyttöä. Kylpyhuoneen ajattomuus ja tasokkaat materiaalivalinnat ihastuttavat, ja omassa saunassa saunot lempeissä löylyissä. Mukavana toiminnallisuutta lisäävänä tekijänä on luonteva käynti makuuhuoneesta suoraan kylpyhuoneeseen. Valloittavana plussana huoneisto tarjoaa suuren, etelään sijoittuvan lasitetun lähes 15 m2:n parvekkeen rauhallisin, kaupunkimaisin sisäpihanäkymin, johon on käynti olohuoneesta. Tämä täysin esteetön huoneisto palvelee niin yksineläjän kuin pariskunnankin monenlaisia tarpeita, ja on lisäksi sijaintinsa johdosta sijoituskohde vailla vertaa!

Omalle tontilleen rakennettu Asunto Oy Helsingin Salomo valmistui vuonna 2005 laadusta tunnetun SRV:n rakennuttamana, joten se tarjoaa vuosikymmeniksi remonttivapaata ja turvallista asumista. Taloyhtiö sijaitsee ylväästi omalla tontillaan. Autosi pysäköinti sujuu vaivatta muun muassa Kauppakeskus Kampin alla palvelevassa pysäköintihallissa sekä kadunvarsilla.

Kamppi sijaitsee Helsingin ytimessä, aivan kaikkien palvelujen ja ajanviettomahdollisuuksien keskiössä. Suoraan kotiovelta löydät niin kaupat, elokuvateatterit, lääkärikeskukset, julkiset kulkuyhteydet kuin ravintolat – ja paljon muuta. Kauppakeskus Kamppiin kuljet vaivatta sisäkautta suoraan hissillä. Ulkoilumahdollisuuksiakin riittää: suuntaa esimerkiksi Hietalahdenrantaan, Töölönlahdelle tai Kaivopuistoon.

Tutustu ja rakastu – tässä kodissa vain mielikuvituksesi on rajana!

Huoneiston 3D-virtuaaliesiittelyyn pääset tutustumaan tästä.