MANKKAA •  UUDENKYLÄNMÄKI 30 H • ESPOO

113 m2 + käyttöullakko 60 m2 • 5h+avok+kph+wc+khh+s+var
Energialuokka D2007

Mh. 535.000 € Vh. 535.000 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760Ihastuttava, valoisa perhekoti arvostetulla alueella

Tämä rauhallisen sijainnin omaava valloittava koti toimii täydellisesti suuremmankin perheen elämässä. Erinomaisen tehokas pohjaratkaisu ja laadukkailla materiaaleilla toteutetut saneeraukset kertovat hyvin pidetystä ja rakastetusta kodista. Kaiken jo valmiiksi viimeistellyn asumismukavuuden kruunaa toisen kerroksen tilava käyttöullakko, jossa on oleskelutilaa, makuuhuone sekä vaatehuone. Suurta yläkertaa voi asustaa kaikessa rauhassa joko perheen vanhemmat, tai sen voi luontevasti antaa teinien tai lasten valtakunnaksi.

Alakerran pohjaratkaisu on täydellinen. Suuresta olohuoneesta on viihtyisät näkymät takapihalle, jonne voi omaan osin aidattuun rauhaan suunnitella vaikka ulkopaljun tai lastenmaailman trampoliineineen. Pihalle on luonnollinen käynti myös upealta saunaosastolta, jonka vierestä löytyy erittäin toimiva kodinhoitotila perheen pyykkihuoltoon. Tuntuu kuin kaikki asumisen elementit olisi mietitty jo valmiiksi. Tämän kodin makuuhuoneet sijoittuvat rauhalliseen suuntaan, lähelle muita elämisen tiloja. Perheen yhteiset hetket voitte viettää kauniissa integroiduin kodinkonein varustetussa avokeittiössä, johon mahtuu suurempikin ruokapöytä vaikka vieraita varten. Tässä kodissa yhteiset kotihetket on mukava viettää tunnelmallisen takkatulen äärellä.

Itse taloyhtiö on hyvin hoidettu ja kaikki huoltotoimenpiteet on toteutettu suunnitelmallisesti. Tälle huoneistolle löytyy lisäksi kaksi autopaikkaa lämpötolpilla, joten mukavuus ja helppous on tämänkin osalta mietitty. Sijaintinsa puolesta Asunto Oy Espoon Kevätesikko on otollinen, sillä pääväylille on lyhyet etäisyydet ja alueelta löytyvät niin koulut, päiväkodit kuin urheilumahdollisuudet golfkenttineen. Tervetuloa asumaan Mankkaan arvostetulle perhealueelle!