PUNAVUORI • UUDENMAANKATU 4-6 • HELSINKI

56,5 m2 • 2h+avok+kph
D2007

Mh. 599.000 € • Vh. 599.000 €


MYYTY


Yksi ydinkeskustan vakavaraisimmista taloyhtiöistä kätkee vanhojen arvokkaiden raamiensa sisään tämän juuri valmistuneen arvoasunnon

Arkkitehti Kari Lappalaisen arkkitehtitiimi muunsi virheettömällä suunnittelutyöllä tämän laadukkaasti uusitun huoneiston ainutlaatuiseksi kodiksi, jossa huokuu tilojen täydellinen toimivuus ja nykyaikaisen suunnittelun mahdollistamat yksityiskohdat. Uniikilla arkkitehtuurilla on saavutettu ainutlaatuinen miljöö, joka koostuu harmonisesta tunnelmasta, materiaalien sopusoinnusta ja asunnon erinomaisesta käytännöllisyydestä.

Tämä huippulaadukas kaksio on suunniteltu upeaksi ja toiminnalliseksi kaupunkiasunnoksi. Jo eteiseen saavuttaessa aistit kuinka asunnon tunnelma vie ajatukset mennessään. Olohuoneen ja keittiön luonteva yhdistyminen antaa mahdollisuudet miellyttävään moderniin asumiseen sekä yhdessäoloon. Tilavassa makuuhuoneessa on mittatilauksena toteutetut säilytysjärjestelmät sekä hyvin harmoninen tunnelma. Moninaiset yksityiskohdat kauttaaltaan asunnossa ilmentävät intohimoisen suunnittelutyön tuloksia. Silmiä hivelevästä laadusta kertoo upea laadukkain materiaalein ja yksityiskohdin toteutettu kylpyhuone, jossa on pesukone ja säilytystilaa käytännöllisesti esimerkiksi liinavaatteille. Sadesuihku ja tyylikkäät laatat luovat ylellisen eurooppalaisen tuulahduksen. Tämä kaksio on sinulle, joka arvostat elämän nautintoja ja asumista ilman kustannuksia ja remonttihuolia, sillä taloyhtiö on arvonsa mukaisesti ylläpidetty. Tässä tasokkaassa yhtiössä asuminen on turvallista ja vaivatonta. Upeana lisänä tällä huoneistolla on käyttöoikeus taloyhtiön suojaisiin kattoterasseihin, jotka sijaitsevat C- ja D-portaissa.

Tämä huoneisto on juuri valmistunut uudiskohteeksi rakennusluvan 5-0366-16-D mukaisesti. Taloyhtiö ei peri huoneistoilta vastiketta ja taloyhtiön tulot perustuvat yhtiön erittäin laajoihin ja tuottaviin liiketilaomistuksiin. Lisäksi taloyhtiössä on toimivat saunatilat kokoushuoneineen. Tämän talon osakkaana olet mukana omistamassa osaa Helsingin keskustaa.

Tästä sijainti ei parane. Suihkulähteistäkin tunnettu ihastuttava Dianapuisto on 50 metrin päässä ovelta, Bulevardi puistoineen ja upeine tunnelmallisine palveluineen on viereisen korttelin takana ja taloa vastapäätä löytyy Michelin-ravintola sekä muita kaupunkielämän parhaita palveluita. Sijainti ja osoite ovat vailla vertaa teille, jotka haluatte asumiselta vain parasta. Tämä huoneisto kertoo tunnelmallaan ainutlaatuista historiallista tarinaa - nyt te voitte olla osa sitä!

Huoneiston 3D-virtuaaliesittelyyn pääset tutustumaan tästä.