PUNAVUORI • UUDENMAANKATU 4-6 • HELSINKI

93,5 m2 • 3h+k+khh+kph(x2)+s+vh(x2)+parv.
D2007

Mh. 969.000 € • Vh. 969.000 €


Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760 tai Mikko +358 40 555 8968


Yksi ydinkeskustan vakavaraisimmista taloyhtiöistä kätkee vanhojen arvokkaiden raamiensa sisään tämän juuri valmistuneen arvoasunnon

Arkkitehti Kari Lappalaisen arkkitehtitiimi muunsi virheettömällä suunnittelutyöllä tämän laadukkaasti uusitun huoneiston ainutlaatuiseksi kodiksi, jossa huokuu tilojen täydellinen toimivuus ja nykyaikaisen suunnittelun mahdollistamat yksityiskohdat. Uniikilla arkkitehtuurilla on saavutettu ainutlaatuinen miljöö, joka koostuu harmonisesta tunnelmasta, materiaalien sopusoinnusta ja asunnon erinomaisesta käytännöllisyydestä.

Tämä täydellisen rauhan omaava sisäpihan parvekkeellinen asunto toimii erinomaisesti, kun haluat asumiseltasi parasta. Moderni suunnittelu on mahdollistanut, että kaikki nykyaikaisen asumisen tarpeet täyttyvät. Pohjaratkaisu on vertaansa vailla. Makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston eri päädyissä, mikä takaa asumisen rauhan eri elämäntilanteissa. Toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle ja sinne on toteutettu erittäin toimivat säilytysratkaisut. Päämakuuhuoneen kruunaa puusepän mittatilaustyönä tekemä walk-in vaate/pukeutumishuone, josta on käynti upeaan saunaosastoon. Olohuone ja keittiö sulautuvat nykyaikaisesti yhteen luoden ainutlaatuiset puitteet yhdessäoloon ja edustamiseen. Keittiöstä on liukuovella erotettu ”pantry”, jossa on runsaiden säilytystilojen lisäksi muun muassa viinikaappi. Täällä voit pitää keittiön arjen toiminnot kätevästi pois erillään asunnon tyylikkäästä elämästä. Lisäksi tämän huoneiston loppuun asti harkittuja yksityiskohtia korostaa sisääntulon yhteydessä olevat asuntoon sulautuvat säilytystilat ja erillinen wc. Asunnosta löytyvät upea led-valaistus, puuseppien käsityön taidonnäytteinä toteuttamat kiintokalusteet, italialaiset keraamiset tasot sekä parhaat tuotteet ja brändit. Tarkemmat varuste- ja materiaaliluettelot saatavissa erillisenä liitteenä.

Tämä huoneisto on juuri valmistunut uudiskohteeksi rakennusluvan 5-0366-16-D mukaisesti. Taloyhtiö ei peri huoneistoilta vastiketta ja taloyhtiön tulot perustuvat yhtiön erittäin laajoihin ja tuottaviin liiketilaomistuksiin. Lisäksi taloyhtiössä on toimivat saunatilat kokoushuoneineen. Tämän talon osakkaana olet mukana omistamassa osaa Helsingin keskustaa.

Tästä sijainti ei parane. Suihkulähteistäkin tunnettu ihastuttava Dianapuisto on 50 metrin päässä ovelta, Bulevardi puistoineen ja upeine tunnelmallisine palveluineen on viereisen korttelin takana ja taloa vastapäätä löytyy Michelin-ravintola sekä muita kaupunkielämän parhaita palveluita. Sijainti ja osoite ovat vailla vertaa teille jotka haluatte asumiselta vain parasta. Tämä huoneisto kertoo tunnelmallaan ainutlaatuista historiallista tarinaa - nyt te voitte olla osa sitä!

Huoneiston 3D-virtuaaliesittelyyn pääset tutustumaan tästä.