PUNAVUORI • UUDENMAANKATU 4-6 • HELSINKI

27,5 m2 • 1h+avok+kph

Mh. 329.000 € • Vh. 329.000 €


Sovi oma yksityisesittelysi
Hilla +358 45 646 0760


Yksi ydinkeskustan vakavaraisimmista taloyhtiöistä kätkee vanhojen arvokkaiden raamiensa sisään tämän juuri valmistuneen huoneiston

Arkkitehti Kari Lappalaisen arkkitehtitiimi muunsi virheettömällä suunnittelutyöllä tämän laadukkaasti uusitun huoneiston ainutlaatuiseksi kodiksi, jossa huokuu tilojen täydellinen toimivuus ja nykyaikaisen suunnittelun mahdollistamat yksityiskohdat. Uniikilla arkkitehtuurilla on saavutettu ainutlaatuinen miljöö, joka koostuu harmonisesta tunnelmasta, materiaalien sopusoinnusta ja huoneiston erinomaisesta käytännöllisyydestä.

Kun etsit kompaktia kaupunkiasuntoa, niin tässä on yksi parhaista. Asumisesta ei synny kuluja, eikä tästä huoneistosta puutu mitään. Näissä neliöissä säilytystilaa, tunnelmaa ja laatua on enemmän kuin monessa suuremmassa kodissa. Täysin varustellun laadukkaan puusepän käsityönä toteuttaman keittiön ja eteisen käytännöllisyyden lisäksi huoneistossa on tilaa ruokailuun, oleskeluun ja rentoutumiseen. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on kuivaava pesukone sekä kaikki upeat modernit design-yksityiskohdat. Sisääntulon yhteydessä on lisäsäilytystilaa, joten käytännöllisyys on otettu huomioon erityisellä huolellisuudella. Upea led-valaistus kruunaa tämän huippulaadukkaan rauhallisen sisäpihan yksiön tunnelman. Valloittavat, leveät ikkunalaudat ja kauniit ikkunat kielivät ajan henkeä 1900-luvun alun arkkitehtuurin mukaisesti. Upeana lisänä on käyttöoikeus taloyhtiön suojaisiin kattoterasseihin, jotka sijaitsevat C- ja D-portaissa.

Tämä huoneisto on juuri valmistunut uudiskohteeksi rakennusluvan 5-0366-16-D mukaisesti. Taloyhtiö ei peri huoneistoilta vastiketta ja taloyhtiön tulot perustuvat yhtiön erittäin laajoihin ja tuottaviin liiketilaomistuksiin. Lisäksi yhtiössä on vaikuttavat saunatilat kokoushuoneineen. Tämän talon osakkaana olet mukana omistamassa osaa Helsingin keskustaa.

Tästä sijainti ei parane. Suihkulähteistäkin tunnettu ihastuttava Dianapuisto on 50 metrin päässä ovelta, Bulevardi puistoineen ja upeine tunnelmallisine palveluineen on viereisen korttelin takana ja taloa vastapäätä löytyy Michelin-ravintola sekä muita kaupunkielämän parhaita palveluita. Sijainti ja osoite ovat vailla vertaa teille, jotka haluatte asumiselta vain parasta. Tämä huoneisto kertoo tunnelmallaan ainutlaatuista historiallista tarinaa - nyt te voitte olla osa sitä!

Huoneiston 3D-esittelyyn pääset tutustumaan tästä