ETU-TÖÖLÖ •  HIETANIEMENKATU 10 D • HELSINKI

101 m2 • 3h+k+kph+s+wc+parvekex2
Energialuokka E2007

Mh. 948.000 € Vh. 948.000 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Mikko +358 40 555 8968 tai mikkoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Etu-Töölön ihastuttavimmat, uudet ullakkohuoneistot

Kun yhdistetään erinomainen suunnittelutyö ja viehättävät detaljit, saavutetaan ainutlaatuinen tunnelma näihin uniikkeihin parvekkeellisiin ullakkokoteihin. Tilat koostuvat harmonisista yksityiskohdista, materiaalien sopusoinnusta ja huoneistojen pohjaratkaisujen erinomaisesta toimivuudesta. Huoneistoja on kaksi: 48 m2 (2h+avok+kph+parveke) ja 101 m2 (4h+k+kph+s+wc+parvekex2). Huomaat, kuinka tasokkaalla toteutuksella on saavutettu ilmeikäs kokonaisuus, jossa kaikki asumisen toiminnot on otettu huomioon. Nämä kodit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlan hetkiin.

Huoneistojen materiaalivalinnoissa korostuvat skandinaaviset sävyt. Upeat, ullakkohuoneistoille ominaiset viistot kattolinjat luovat oman tunnelmansa. Nämä kodit sijaitsevat omissa kerroksissaan, joihin on vaivaton kulku hissillä ylös asti, suoraan omalle kotiovelle. Huoneistoissa olevat parvekkeet kruunaavat tilojen laadukkaan käytön. Ne sulautuvat luontevasti asuintilojen jatkeeksi, tuoden aidon helsinkiläisen kattohuoneistotunnelman näiden raikkaiden kotien kauneuden rinnalle. Etelän suuntaan avautuvilla parvekkeilla vietät ne unohtumattomimmat hetket, auringonpaisteesta nauttien. Avoimet näkymät yli kattojen eivät jätä ketään kylmäksi, ja parvekkeille voit luoda mieleisesi valloittavan keitaan keväästä pitkälle syksyyn.

Asunto Oy Hietaniemenkatu 10 on vuonna 1911 valmistunut kaunis taloyhtiö Etu-Töölön arvostetussa kaupunginosassa. Taloyhtiö on ylläpitänyt rakennuksen arvoa kattavin saneerauksin, muun muassa putkiremontti toteutettiin vuosina 2015-2016.

Näiden uniikkien kotien ovelta avautuvat Helsingin ytimen kattavat palvelut, arvostetut ravintolat, Etu-Töölön vehreät kadut ja Hietaniemen upeat puistot ja rannat. Sijainti on vailla vertaa teille, jotka haluatte asumiselta vain parasta. Nämä ullakkohuoneistot ovat uniikkeja koteja vailla vertaa – mahdollisuutesi on tässä!