ETELÄRINNE • RINNEPOLKU 3 • SIRKKA

300 m2 • 10h+k+parvi+takkah+kph(2)+wc(3)+s+terassit
Ei energiatodistusta

Vh. 1.190.000 €

Sovi oma yksityisesittelysi
Mikko +358 40 555 8968 tai mikkoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Upea Alppitalo Etelärinteen parhaalta paikalta!

Nyt tarjolla Levin Etelärinteen parhaimmalta paikalta upea suuri Alppitalomainen huvila. Sijainti on vertaansa vailla. Täältä voit laskea suoraan rinteeseen ja takaisin - tätä lähemmäksi rinnettä et pääse. Tässä kokonaisuudessa on tilaa ja tyyliä niin maailmanluokan edustamiseen kuin nautinnollisiin hetkiin perheen tai suvun kanssa. Kohde on ollut nykyisten omistajien aktiivisessa käytössä ja lisäksi vuosittain mökistä on huomattavat vuokratulot, joten kohde on myös erittäin hyvä sijoitus. Kasvava ja kansainvälinen Levi tarjoaa tällaisen kohteen omistamiselle monia mahdollisuuksia.

Jos etsit Alppitaloa, jossa on ruhtinaalliset tilat upeine saunaosastoineen, niin tämä täyttää varmasti kaikki vaatimukset. Makuuhuoneita on yhteensä yhdeksän, tilava saunaosasto johon mahtuu suurempikin porukka viettämään iltaa sekä eteläterassi, jonne kevätaurinko paistaa mukavasti. Osassa makuuhuoneista on kulku yläterassille, josta on vieläkin mahtavammat näkymät Lapin luontoon.

Lomakokemuksen takaa riittävä määrä kylpyhuoneita, wc-tiloja, kuivauskaappeja ja muitakin aktiiviseen lomanviettoon liittyviä varusteita. Autoille löytyy kahden auton autokatos lämpöpistokkeilla sekä lukollisia varastoja omiin tarpeisiin. Luonnollisesti tämän mökin suunnittelussa on huomioitu vieraille mahdollisimman mukavat, ylelliset ja käytännölliset oltavat.

Kaupan yhteydessä mökille luodaan oheisen luonnoksen mukainen oma piha-alue hallinnanjakosopimuksella. Näin ollen voit nauttia omasta tontista Levin parhaalla paikalla ja vaikka toteuttaa upean ulkoalueen porealtaineen. Hallinnanjakosopimuksen osapuolet omistavat määräosaisesti koko maapohjan, mutta sopivat maapohjan hallinnasta, sitä koskevista velvollisuuksista, yhteisesti hallittavista alueista ja kiinteistön mahdollisesta jakamisesta hallinnanjakosopimuksella. 

Tilaisuus tämän Alppitalon hankkimiseen on nyt!

Now you have a great opportunity to own Alphouse on prime location in Levi, South Point, only 9 km from Kittilä Airport. From here you can start skiing down the slope straight from your yard. This is closest to the slope that you can get. In this premise there is space and style for regaling your guests and enjoy your vacation with family and friends. This fully furnished Alphouse has been in active use by the current owners and also they have had significant income from rental use. Levi is a growing and international holiday resort and for this reason Alphouse is a great investment.

Kysy lisää / Further inquiries
Mikko Hyötylänmäki 040 555 8968 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso lisää / More info www.tilava.fi


Kohteen tiedot >

RAKENNUS
Rakennusmateriaali:
Hirsi, betoni
Kattotiedot: Harjakatto huopakatteella
Asuintilojen pinta-ala: 300 m²
Lisätietoja pinta-alasta: Pinta-ala kattaa kellarikerroksen, alakerran ja yläkerran.
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen ilmanvaihto
Lämmitysjärjestelmä: Sähkölämmitys
Huoneluku: 10h+k+parvi+takkah+kph2+wc3+s+terassit
Keittiö: Keittiön varusteisiin kuuluu sähköliesi + uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa. Yläkaapit ovat valkoiset, alakaapit puuviilua. Keittiön lattia on laattaa, seinät hirsipuuta, välitilassa on mosaiikkilaattaa.
Pesutilat: 2 x pesuhuone. Saunan yhteydessä olevassa pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Pesuhuoneen vieressä on tilava puku-/takkahuone. Toinen pesuhuone sijaitsee toisessa kerroksessa.
Sauna: Sauna on tilava ja tyylikäs, materiaalina on käytetty lämpökäsiteltyä puuta. Saunassa on sähkökiuas. Erillinen WC: 3 erillistä wc:tä, jokaisessa kerroksessa oma wc.
Makuuhuoneet: Yhteensä 9 makuuhuonetta, joista kolme on kellarikerroksessa (yksi ikkunaton), kaksi keskikerroksessa ja neljä yläkerrassa. Lisäksi oveton parvihuone sekä pieni makuuparvi yhdelle yläkerran makuuhuoneessa. Neljästä makuuhuoneesta on kulku terassille, josta voi lasketella suoraan rinteeseen. Osassa makuuhuoneita on laattalattia ja seinät valkoisella/harmaalla maalattu, osassa laminaattilattia ja seinät hirsipuuta.
Olohuone: Viihtyisä ja valoisa olohuone toimii oleskelu- ja ruokailutilana. Olohuoneen lattia on laattaa, seinät hirsipuuta.
Takka: 2 x takka.
Säilytystilat: Kolme lukollista varastoa.
Muut rakennukset: Huvilan yhteydessä on kahden auton autokatos lämpöpistokkeilla.
Kunto: Hyvä


KIINTEISTÖTIEDOT
Kiinteistötunnus:
261-405-27-118
Kiinteistön nimi: Betlevi B-mökki
Tyyppi: Vapaa-ajanasunto
Tontti: 0,3053 ha
Vesijohto: Kunnan.
Viemäri: Kunnan.


MUITA TIETOJA
Kaavoitus:
Asemakaava, yleiskaava. 1) Asemakaava vahvistamispvm: 4.3.1991 2) Yleiskaava hyväksymis-/vahvistamispvm: 5.10.2011.
Palvelut: 200 metrin päässä on ravintola Sivakka. South Pointin palveluihin, joista löytyy vuokraamo, Levi Shop, hiihtokoulu, pizzeria sekä Etelärinteen hissit, on matkaa noin 400 metriä. Kohde sijaitsee noin 5,8 kilometrin päässä Levikeskuksesta. Lähin kauppa ja huoltoasema löytyvät noin 3,2 kilometrin päästä. Lähimpään rinteeseen eli Etelärinteeseen on matkaa noin 50metriä, johon pystyy laskemaan suoraan kohteesta. Hiihtoladullekin on matkaa vain 50 metriä. Lähin kelkkareitti löytyy reilun puolen kilometrin päästä. Levi Golf sijaitsee reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä.
Liikenneyhteydet: Lähin Ski Bussi pysäkki löytyy 400 metrin päästä. Kittilän lentoasema sijaitsee noin 9,3 kilometrin päässä, jonne on myös sujuvat bussiyhteydet.
Lisätietoja: Kiinteistössä on kaapeli-tv. Sähköliittymä siirtyy.


ASUMISKUSTANNUKSET
Lisätietoa maksuista:
Tarkat kustannukset saat välittäjältä.


HINTA
Myyntihinta:
1.190.000 €
Maksutapa: Käteinen